Användarvillkor

ANVÄNDAR- OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

www.teachacademy.se

Senast uppdaterat: 2023-03-08

1. KÖPA

1.1 LEVERANS

Alla filer som säljs på Teach Academy är digitala. Produkternas format finns angivet i respektive produktbeskrivning men oftast är det en PDF. Filerna levereras med din orderbekräftelse till den e-post du angav vid registrering av ditt konto på Teach Academy, samt under (Nedladdningar). Titta i din skräpkorg om du inte fått något mejl, och ange info@teachacademy.se som en betrodd kontakt om din e-postleverantör bortfiltrerat det som spam.

1.2 RETUR AV DIGITALA FILER

Du har ingen rätt att häva eller ångra ditt köp då du laddat ner digitala filer som ej går att returnera. Kontakta dock alltid den kreatör du beställt produkten av och beskriv ditt missnöje, förhoppningsvis kan kreatörer åtgärda det fel som uppstått i materialet.

1.3 FRAKT

Ingen fraktkostnad tillkommer då det endast är digitala produkter som säljs.

2. SÄLJA

Varje kreatör på Teach Academy äger själv rättigheterna till sina material. De ansvarar därmed själva även för att deras material följer svensk lag och innehar rättigheter för de bilder och typsnitt som används.

2.1 PRISER

I produktpriserna ingår moms (som i de allra flesta fall är 6 %)  Varje kreatör prissätter själva sina egna produkter.

3. KÖPA

3.1 BETALNING

På Teach Academy betalar du enkelt, snabbt och säkert med Swish, kort eller via faktura genom vår betalleverantör Dintero. Vi fakturerar både privatpersoner och företag, skolor och kommuner.

Du ansvarar själv för att hålla koll på dina fakturor som du får på mailen direkt ifrån Dintero och i inloggat läge hos dem. Själva betalningen blir en överenskommelse mellan Dintero och dig, de sköter helt administreringen av faktureringsprocessen och du som kund bär ansvaret att betala fakturan i tid och följa Dinteros betalningsvillkor.

Teach Academy säljer i dagsläget endast till kunder inom Sverige.

3.2 Vid köp av presentkort är dessa giltiga under 180 dagar från inköpsdatum. Ingen fysisk produkt levereras utan endast en digital fil skickas till en e-post köparen anger. Observera att mottagarens e-post ej kan ändras. Köparen ansvarar själv för att säkerställa att den är korrekt angiven. 

4. RESERVATIONER

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar till följd av prisavvikelser hos våra leverantörer, partners eller säljare samt för felskrivningar på hemsidan.

5. INTEGRITETSPOLICY (GDPR)

Se avsnitt GDPR.

6. UPPHOVSRÄTTSSKYDD

Alla produkter är skyddade av upphovsrättslagen vilket innebär att du som laddar ner material från Teach Academy är ansvarig för att användarvillkor och upphovsrättslagen följs.

 Genom att använda material från Teach Academy godkänner du att: 

  • Endast använda dem med dina nutida och framtida elever
  • Ej dela med dig av materialet till kollegor
  • Ej ändra materialet utan tillåtelse
  • Ej sälja vidare materialet eller dela det på andra hemsidor eller forum
  • Hänvisa till respektive kreatör som skapat materialet om någon annan vill ta del av det.

7. ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.

Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.

Om vi gör väsentliga ändringar i den här policyn kommer vi att meddela dig här att policyn har uppdaterats, så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller offentliggör den.

Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

8. OM TEACH ACADEMY 

Teach Academy ägs och drivs av:

Fröken Anna AB, organisationsnummer 559252–084.

Fröken Anna AB
Stjärnvägen 8
19140 Sollentuna

Behöver du mer hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig med din fråga

KOntakta supporten Tillbaka