Our Story

Anna Wassenius

Fröken Anna

Drömmar är till för att förverkligas? Eller hur?!

Teach Academy är just det.
Ett resultat av en dröm som började som ett litet frö jag inte riktigt vågade tro kunde gro, men som jag inte kunde ge upp hoppet om!

Efter sex år av materialskapande på frokenanna.se kände jag att vid årsskiftet 21/22 att tiden faktiskt var inne!  Det var dags att börja förverkliga drömmen om att bygga en riktigt modern och användarvänlig plattform, där lärare som skapar kvalitativt och engagerande skol- och förskolematerial kan dela med sig av det på en arena som ger deras material rättvisa. 

Dessutom, vill jag dela med mig av inte bara mina designmässiga kunskaper om hur man kan skapa material som lockar till lärande på riktigt, och även genom min företagsresa hjälpa andra lärare och pedagoger att gå från att vara kreatörer till entrepenörer. 

Allt Fröken Annas material är nu därför flyttat hit till Teach Academy, och vi kommer successivt välkomna nya talangfulla kreatörer till akademin, som kommer dela sina bästa lektionsupplägg.  Målsättningen kommer dock alltid vara kvalitét före kvantitet. Vi vill växa i lugn takt, där vi värnar om den personliga relationen med var och en av våra kreatörer, som alla delar vår vision:

Jag och teamet bakom Teach Academy vill också att lärare ska få vara just lärare, och inte säljare. Därför ska TA vara en fröjd för ögat att navigera genom, med ett välutvecklat kategorisystem som gör de lätt för såväl kreatörer som användare att hitta det perfekta materialet, år efter år. 
 
Så med det sagt, är jag så glad att just du är här! Hoppas materialet underlättar ditt arbete och förgyller barnen och elevernas!