Medlemskap

Hur blir man medlem på Teach Academy?

Börja med att registrera ett gratis konto här . Därefter kan du ladda ner allt gratismaterial och köpa material om du vill. Om du vill få obegränsad tillgång till allt material av en viss kreatör kan du skaffa en årslicens hos den eller de kreatörer du gillar. Läs mer om priserna under respektive kreatörs profil.

 

Kostar det något att bli medlem?

Nix, det är gratis att bli medlem. Som medlem får du tillgång till hela gratisutbudet och väljer själv om du vill köpa något material.

Måste man vara lärare för att bli kreatör?

Vår vision är “för lärare, av lärare”, och ser helst att du har en lärarexamen för att bli kreatör hos oss. Dock finns det som bekant inga regler utan undantag, så är du en duktig grafisk formgivare så är förstås det viktigaste att våra barn och elever i skolan får ta del av kvalitativt och engagerande material kopplat till läroplanen, så skicka in en ansökan så tar vi det därifrån. 

Hur avföljer jag nyhetsbrev?

Vi skickar nyhetsbrev ca en gång i månaden. Om du väljer att följa någon kreatör får du även uppdateringar när dessa lägger ut nya material. Om du ej vill få dessa uppdateringar, gå in hos de kreatörer du valt att följa och avfölj dem.

Jag har tappat bort mitt lösenord!

Det är lätt gjort! Beställ ett nytt lösenord genom att klicka här.

Var hittar jag mina filer jag laddat ner?

Du hittar dem om du klickar här: (Beställningar).  

Jag har bytt mailadress!

Du kan snabbt och enkelt uppdatera dina kontaktuppgifter under dina (kontouppgifter).

Behöver du mer hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig med din fråga

KOntakta supporten Tillbaka