Ekonomiska frågor

Hur betalar jag för mitt material?

Här på Teach Academy kan du betala enkelt, snabbt och säkert med Swish, kort eller via faktura. Vi fakturerar både privatpersoner och företag, skolor och kommuner. Du kan också skaffa en årslicens hos de kreatörer du gillar och få obegränsad tillgång till allt material på i deras butiker, läs mer om licenspriserna här

Swish funkar inte - vad ska jag göra?

När du väljer Swish som betalmetod skriver du in ditt eget telefonnummer först. Därefter kommer du kopplas till Swish-Appen i din mobil och Teach Academys nummer kommer dyka upp automatiskt och du kan godkänna din betalning.

Kan man betala med faktura?

Absolut! Vi fakturerar både privatpersoner, företag, skolor och kommuner. Lägg alla dina önskade produkter i varukorgen och välj faktura som betalningsmetod i kassan och följ instruktionerna.

Jag ångrar mitt köp!

Tyvärr gäller inte att returnera digitala filer och man kan därför inte få tillbaka pengarna om man beställt fel produkt eller ångrat sig. Hör dock av dig till den kreatör du handlat av direkt efter ditt felköp och beskriv vad som inte motsvarar dina förväntningar. Förhoppningsvis kan kreatören åtgärda eventuella fel så du blir nöjd.

Jag bor i ett annat land och vill beställa. Går det?

I dagsläget kan man endast handla ifrån Sverige.

Jag har fått en påminnelseavgift på fakturan, vad ska jag göra?

Du ansvarar själv för att hålla koll på dina fakturor som du får på mailen direkt ifrån Svea och i inloggat läge hos dem. Själva betalningen blir en överenskommelse mellan Svea och dig, de sköter helt administreringen av faktureringsprocessen och du som kund bär ansvaret att betala fakturan i tid och följa Sveas betalningsvillkor.

Vilka regler gäller vid köp av presentkort?

Presentkortet är en digital fil, dvs. ingen fysisk produkt skickas. Det levereras till den e-post du anger vid beställningen så dubbelkolla att du skriver rätt (den kan ej ändras i efterhand). Det är giltigt i 180 dagar från inköpsdatum, eventuellt kvarstående belopp efter detta datum har passerat är dessvärre förbrukat och kan ej förnyas. 

Behöver du mer hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig med din fråga

KOntakta supporten Tillbaka