Användning av Material

Vad hittar jag mina filer jag laddat ner?

Du hittar dem om du klickar dina (Nedladdningar). Det är dock viktigt att du loggar in med det konto du beställde ifrån. Många kunder skaffar dubbla konton och hör av sig till oss och har köpt sitt material med t.ex. sin jobbmail, och förgäves försöker hitta det under sitt privata konto. 

Du ska även ha fått en orderbekräftelse till din e-post i samband med ditt köp. Har du inte fått det har du troligen råkat fylla i en bokstav fel vid registreringen, eller så har din e-postleverantör bortfiltrerat det som spam. Lägg gärna till [email protected] som en betrodd kontakt om du tror att du kommer beställa material från våra kreatörer igen. 

Här ser du en instruktionsvideo hur du laddar ner materialet.

Hur får jag använda material från Teach Academy?

Du har köpt / laddat ner materialet till dig själv och genom att använda det godkänner du att:
-Endast använda det tillsammans med dina nutida och framtida elever
-Ej dela med dig av det till kollegor
-Ej ändra det utan tillåtelse
-Ej sälja vidare det eller dela det på andra hemsidor eller forum

Jag har hittat ett fel i ett material, vad göra?

Ta direkt kontakt med den kreatör som skapat materialet, hen har sju arbetsdagar på sig att bemöta din kritik eller fråga. Klicka in på kreatörens profil och kontakta hen under fliken “Har du en fråga”. 

Får jag dela materialet till kollegor?

Nej, oavsett om du laddat ner gratismaterial eller köpt ett material får du aldrig dela med dig av materialet till någon annan. Hänvisa alltid till den kreatör du köpt materialet av så får personen i fråga ladda ner ett eget exemplar.

Får jag visa upp material i mina sociala medier?

Ja, absolut! Länka eller tagga dock gärna den kreatör som skapat materialet så hen får se hur materialet används. Det uppskattas alltid.

Hur funkar det med copyright?

Det är varje kreatör ansvar att korrekt länka till clipart- och typsnittsartister och endast dela material hen själv skapat. Har du upptäckt någon som bryter mot upphovsrättslagen ska du genast anmäla produkten i fråga genom att klicka på “Rapportera produkt” (i respektive produktbeskrivning).

Materialet jag har köpt är borta!

Ibland uppdaterar kreatörerna material och dessvärre händer det då ibland att material försvinner. Se därför alltid till att spara ner materialet på din dator när du köpt det. Skulle du ha tappat bort det kan du alltid kontakta kreatörer och be om det på nytt, även om det dessvärre inte är en garanti.

Behöver du mer hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig med din fråga

KOntakta supporten Tillbaka